Ανθρώπινο δυναμικό

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους, συνεπείς και εξειδικευμένους συνεργάτες.

  • O  Φιλιούσης N. Δημήτριος αποφοίτησε από τη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1984. Έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Κατέχει άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος, καθώς και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή- φοροτέχνη Α” τάξης. Η επαγγελματική του εμπειρία είναι μακρόχρονη και ασχολείται με εταιρείες όλων των νομικών μορφών.
  • O Φιλιούσης Α. Νέστορας αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το 1999. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Κατέχει άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος,  καθώς και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή- φοροτέχνη Α” τάξης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την οικονομία και τη λογιστική. Η επαγγελματική του εμπειρία είναι πλούσια και ασχολείται με εταιρείες όλων των νομικών μορφών.
  • Η Φιλιούση Δ. Φωτεινή αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου.